söndag 23 november 2008

Nu var det bakat..

Till saken hör att jag är en värdelös bakare. Jag prenumererar på "Allt om Mat". Har frågat mig själv många gånger, Varför??
En förklaring kan vara att det blir som en snygg inredningsdetalj i mitt nya kök. O så ser det ut som om även jag skulle kunna laga mat.
Ett par paradrätter figurerar, men dom är inte många. När jag träffade Herr A minskade mina rätter till endast spaghetti och köttfärssås (eftersom han inte äter varken fisk och kyckling).

Ja ja det var ett sidospår.. Nu till sak.. Bakandet.. När jag och Herr A handlar, tittar vi mycket besviket i brödhyllan. Vi vill ha bröd med russin i, det är vi rörande överens om. Finns det några bröd med russin i? Nej inte ett enda faktiskt.
Då tänkte fyndiga jag, att jag ska minnsann baka ett sådant. Tog fram "min tidning" och hittade ett recept. Jajemensan!! Två timmar senare åt jag och en väninna de första skivorna. Hon gick levande härifrån. Tyckte till och med att det var gott. Nöjjjjjd!!

Nu ska jag ta med det till A, han kommer bli så stolt över mig, och så får han bröd med russin i.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vörtbröd då? :-)Fast det klart... En gång kom jag hem med vörtbröd UTAN russin i!!! (för det ens kallas vörtbröd då??)Jag blev iallafall så arg så jag petade i sussin i bröskivorna jag åt, allt efter som. Tack Sun Maid! hehe! Kram!!

LabHäxan sa...

Ha ha en smart tjej med smarta lösningar, men så är du ju brunett också. Ska höra med Ajjen om detta är en lösning som vi eventuellt kan tillämpa. Rostbröd med itryckta russin.. hmmm!!