onsdag 25 mars 2009

Hur lyckas man..??

Jag kan erkänna en sak.. Jag fastnade i en soptunna igår, med armen. Låter väldigt suspekt. Jag ser det på er.. ni undrar naturligtvis.. Hur kan man fastna med armen i en soptunna? (den är ju ganska vid upptill, så att det lätt går att få ner soporna och även armen kan man tycka)
Det var en typisk ovanlig soptunna utomhus, med lock eller "tak". Skulle slänga en plastpåse i farten, medans jag passerade den (hade jag tänkt). Stack ner armen släppte påsen, men gick lite väl fort för mitt eget bästa. Så jag hann alltså inte ta upp armen igen innan jag hade passerat. Armen fastnade på vägen upp.. och resultatet var ett gigantiskt lite bubbligt hematom (latin; blåmärke) på underarmen. Tur att den inte gick av, armen alltså!!

Det här är den officiella versionen.. den inofficiella är att jag gillar lite hårda tag. Skulle köpt handbojorna med rosa fluff, lite mer skonsamt. =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! säg som det är egentligen ;)Som den smålänning du är kunde du inte låte bli att försöka plocka upp någonting... Frågan är bara... -VAD? :-D

Miss Upsey Daisy sa...

Så.. märken efter piskan på rumpan med? ;D

LabHäxan sa...

Ja du Christina!! Sitt ursprung är inget man bara tvättar bort sådär lätt. Jag har inte bott där på 16 år, men ränderna går aldrig ur. Jag är dessutom känd för att vara väldigt snål. ;-)

Miss UD.. Nej! i kittet "SM för nybörjare" ingick ingen piska, vilket jag tyckte var lite märkligt. He he