lördag 7 mars 2009

Köpt Hus

Igår hade jag och Mr J en fantastiskt trevlig kväll. Vi var som två sängpotatisar (eftersom han inte har någon soffa, så blir det sängen istället), helt utarbetade och jätte trötta. Efter lite mat och efterrätt, var det dax för mmm just det.. Lets Dance.
Jag coachade honom igenom hela programmet, och han såg lika entusiastisk ut i slutet som i början. (han är otroligt ödmjuk person och skulle aldrig erkänna att han faktiskt höll på att somna mitt i). Kvällens Date (som var den tredje i ordningen) gick så bra att vi bestämde oss för att slå till och köpa hus... så

Idag har vi tittat ut det hus som skall köpas. En vit tvåplansvilla med svart plåttak, spröjsade fönster och pelare vid entrén. Mycket stilrent (och stort.. ska rymma alla tio Cavalier king Charles Spaniels som skall införskaffas). Huset ligger i Äppelviken strax väster om Stockholm city, i en jätte mysig liten förort precis vid vattnet. Prövade även fiket i det lilla centrumet för säkerhets skull. Latten måste ju vara bra... annars blir det definitivt inget köp.
  • Problem 1: Huset är antagligen inte det billigaste vi kan köpa.
  • Problem 2: Huset var inte ens till salu.

Inga kommentarer: