måndag 13 april 2009

Nu är den här..



Våren!!

Var på Annandagpåsk mässa i st Jacobs kyrka. Det var fler som medverkade i mässan än besökare. Folk har väl tröttnat på Jesus, nu efter alla dessa påskdagar.. han har dött och uppstått det här året också. Det är bra!!
I fredags stod en gubbe utanför kyrkan och skrek.. "Jesus lever, påsken är inställd". Som den sanna kristne jag är tänkte jag.. ja han får väl leva eller dö, bara jag får vara ledig från jobbet. he he.(hedning)

Sen mötte jag en god vän (man brukar säga så när man inte vet riktigt hur man skall klassa dem) Mr I. Vi gick mot djurgården, och stannade och tog en välförtjänt fika vid Rosendals trädgårdar.
Dagen började ganska grå, men när vi satte oss ner kom solen. Allt börjar grönska nu.. det är så härligt. Bilden ovan är tagen 080419 (o den jätteproffsiga fotografen (jag), kastar sin skugga över de små sipporna), och jag kan lova att vitsipporna har kommit lika långt nästa helg. Dom stod där idag och bara väntade på ytterligare en solstråle.. för att bilda de där grönskande vitsippeängarna som finns på djurgården.

Inga kommentarer: