fredag 17 april 2009

Ultimata testen..

Måste börja med att be om ursäkt för de något starka inläggen igår (nu pratar jag inte om korvhistorien), jag var bara tvungen att förmedla en annan sida av mig. En sida som kanske inte alltid är så glättig och hurtig, inlägget var en del av mitt liv och det går inte att förneka. =)

Idag ska jag börja med att lära er att på ett enkelt sätt kolla om en person i din närhet betyder väldigt mycket för dig (detta test gäller inte familjemedlemmar dock).
Det kallas det ultimata njurtestet. Man ska ställa sig följande fråga till sig själv.

- Om xx (personen ni testar) blir så sjuk att det enda som kan rädda honom/henne är att du ger en av dina njurar. Skulle du göra det då?

Om svaret är JA då är det en person som betyder väldigt mycket. (det är inte jag som har hittat på det här något morbida testet, men pröva på personer i din omgivning får du se vad de går för. Framför allt dina date:er om du har några sådana) Naturligtvis bör man inte tala om resultatet för de personer som man kanske inte skulle ge sin njure. De kanske redan känner på sig detta, och har säkert en annan person i sin omgivning som kan donera en njure.

1 kommentar:

LabHäxan sa...

När jag skrev min Magisteruppsats (för jag är Fil. Mag i medicinsk laboratorievetenskap, fint som kattskit i välling), handlade den om njurtransplantationer. På något sätt ligger det här med njurar mig varmt om hjärtat (he he lustig mening), så jag kunde lätt ta till mig detta. Det finns personer i mitt liv, som jag mer än gärna skulle ge en av mina njurar.