måndag 16 mars 2009

Galet..


Jag och Mr J hade en trevlig Söndageftermiddag kväll tillsammans. Jag måste erkänna en sak.. jag är kär.. i hans bil. Jag älskar åka bil, det är så mysigt. Som den gulliga kille han är, så tillfredställer han mina behov till fullo. Igår tog vi en söndagsutflykt med bilen. Vi var i Vinterviken, och fikade, samt tog en minimal promenad (för syns skull, eftersom J fortfarande var tagen av schlageryran från lördag natt).

Vi var inte riktigt nöjda med vårt val av hus i Äppelviken (se inlägg köpt hus). Så vi åkte runt i ett annat mysigt område. Då träffade vi på detta hus. Huset syns inte jätte mycket på bilden, men för dessa människor var nog inte huset det viktigaste. Utan denna högst udda accessoar, som stod i trädgården.
Hmm! Vem vill ha en gigantisk Dalahäst i trädgården? Hur tänker man då? (Ja och till sommarn kan man hänga blommor på nosen). Dalahästar är ju fula redan när de är 5cm höga, men denna var verkligen gigantisk.. Ja ja det var längesedan jag fick mig ett sådant gott skratt. Helt galet!!
Efter ett besök i Grekland, såg vi filmen "låt den rätte komma in". Det uppstår som vanligt ett antiklimax när vi möts.. är det inte pelare mellan biostolar, så finns inte filmen som vi vill hyra.. och när vi väl hyrt filmen och lutat oss tillbaka.. Japp!! Då är det repor i skivan efter 50 min.
Vi får så mycket som vi tål, och klarar av (muttrar J och tar bilen för sjunde gången för att byta ut DVD:n). Sen.. kunde vi luta oss tillbaka.. Mmm

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Plötsligt blev jag sugen på en dalahäst. Inte fullt så stor som denna men .. lite mindre att ha inomhus..

LabHäxan sa...

Oh Kul! Vad ska den användas till? Hänga kläderna på bredvid sängen.. he he. Har du frågat B om han är lika sugen på en dalahäst som du?

Miss Upsey Daisy sa...

HeHe, frågade honom för tre sekunder sedan och han börja prata om någon liten täljhäst som jag gömt i ett kökskåp (för den är så ful!!) men jag vill ha en större någon annanstans i lägenheten...

Anonym sa...

Jag gillar faktiskt dalahastar, vilket dock inte alltid varit fallet. Jag har tva stycken (modell mindre, ca 8 cm i mankhojd) som pryder mitt vardagsrum, alldeles vid TV:n. Det var faktiskt min "significant other" som gav dem till mig i present (inkopta pa Scandinavia House, som jag inte ens visste existerade vid detta tillfalle) och de far mig att tanka pa mitt kara hemland. Jag tycker faktist att det ar lite coolt att ha en gigantisk dalahast i tragarn. Kanske syftet ar att fa forbipasserande att fundera "hur i h-e tankte de har?" och pa sa satt stimulera omgivningen.

LabHäxan sa...

Jaa! Jag kan ju erkänna att de lyckades stimulera mina skrattmuskler kraftigt. Jag kan faktiskt förstå att du, Thomas, vill ha en liten dalahäst hemma. Det är ju väldigt typiskt Svenskt, i din väldigt amerikanska omgivning.

Anonym sa...

Jag hade fel, jag har tre dalahastar vid TV:n, inte tva. En vanlig (orange), en ljusbla och en rosa (inte mitt forstaval men den passar ratt sa bra intill den ljusbla)